2011. augusztus 26., péntek

Staedtler digitális Toll, új! - Jelenlegi ára: 24 990 Ft


Staedtler digitális Toll,
új, bontatlan garanciával!
Eszünkbe jutott már valaha számítógép használata közben, hogy mennyivel könnyebben papírra vethetnénk jegyzeteinket, rajzainkat az egér vagy drága digitális rajztáblák használata nélkül? Nos, a Varázstoll pontosan ezt nyújtja nekünk!
Különlegessége teljesen újszerű kialakításában rejlik. Nem hasonlít a hagyományos rajztáblákhoz, ahol a speciális toll kizárólag a tábla felületén működik, azonban amit írunk vagy rajzolunk oda, azt csak a kijelzőn látjuk. A Varázstoll az ultrahangos és infravörös technológiák ötvözésével sokkal természetesebben működik, használatához nem is kell más, csupán egy csomag géppapír! Erre felcsíptetve a vevőegységet, majd azt számítógépünk egyik USB csatlakozójához csatlakoztatva már dolgozhatunk is.
A kényelmes fogású toll infravörös és ultrahangos jeladóval rendelkező golyóstoll, hagyományos tintával. Jelét a papírra vagy jegyzetblokkra helyezett vevőegység fogja, és ennek alapján jeleníti meg a képernyőn a pontos mását annak amit írtunk vagy rajzoltunk.
A toll útjának követésére igen pontos algoritmust sikerült kitalálniuk a PD-nél, a gyors kézmozdulatokat is remekül leköveti. Az elkészült feljegyzést vagy rajzot vektoros formában tárolja a Varázstoll kezelőprogramja, így utólag könnyedén megváltoztathatjuk a kiválasztott elemek vonalvastagságát vagy színét.
A kezelőprogram jól átgondolt és kellemesen használható. Könnyedén készíthetünk jegyzeteket, egyszerűen katalogizálhatjuk őket, riasztásokat állíthatunk be hozzájuk. Természetesen a feljegyzések JPG formátumban történő exportálása is lehetőségünk van.
Ezzel az eszközzel számítógépünk használhatóságát új szintre emelhetjük. A diákoktól kezdve a grafikusokon át az üzletemberekig mindenki hasznát veszi, akinek munkájából fakadóan rajzolnia, jegyzetelnie kell, és a feljegyzéseket, rajzokat könnyen reprodukálhatóvá, szétküldhetővé, esetleg utólag szerkeszthetővé szeretné tenni.
Az eszköz különlegességét aprósága adja. A toll és a vevőegység együtt is elfér akár a zsebünkben is, így bárhova magunkkal vihetjük notebookunk mellett, és mindig kéznél lesz, bárhol is lesz rá szükségünk. Márpedig lesz, mivel ha egyszer kipróbáltuk, nehezen tudjuk majd elképzelni a munkánkat nélküle.
Mire jó a Varázstoll?
A felhasználási lehetőségek rendkívül széles körűek, alább csak néhány példát említünk:
- Aláírások digitális rögzítése, kezelése
- Szabadkézi vázlatok készítése, elmentése tervezők részére
- Elővázlatok, nyersrajzok készítése, digitalizálása grafikusoknak
- Valós idejű prezentációs eszköz előadásokhoz (projektorral kiegészítve)
- Digitális tábla tanároknak (projektorral kiegészítve)
- Készségfejlesztő, szórakoztató eszköz gyerekeknek
- Digitalizált jegyzetek készítése előadásokon
- Csoportmunka támogatás - vázlatok, jegyzetek azonnali megosztása
- stb.
bemutató videó:
http: //www. youtube. com/watch? v=vhPtrm0Prs0
a gyártó oldala:
http: //www. staedtler. de/digitalstift. Staedtler
További eladó termékeim:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? pt=3&us=etrader
.


Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-14 01:44
. Staedtler digitális Toll, új! - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése