2011. augusztus 25., csütörtök

Kurzweil K2000 - Jelenlegi ára: 120 000 Ft

Eladó ez a mindenható workstation maximalistáknak. Ez az a hangszer, amellyel minden megvalósítható(a legszélesebben programozható szintetizátor+a legjobb szempler) és meg is szólal. Ha betöltünk egy TR-909 lábdobot, vagy egy Moog basszus mintát ebbe, majd egy Yamaha, Korg és egy Roland workstation-be, keményen hallhatjuk a különbséget. A szempler rész nélkül is bőven megállja a helyét. Én az analóg szintijeim sem használtam mellette. Korrekt szűrők, komoly konverter, legjobb effektminőség. Effektprocit nem kell venni mellé az tuti. A szekvenszerétől sem lehet jobbat kívánni. Használható loop-ban is akár 8, vagy bármennyi ütemre és a sávok ki-be kapcsolhatók, mint egy groovebox-on. Teljesen átlátható, megbízható szinti, semmilyen lefagyást, ingadozást még nem produkált nálam. Timing rendben, a sávok sem ingadoznak, mint másik millás szintimnél és más kipróbált japán cuccoknál, melyek szépek voltak, sokat tudtak, csak semmi sem volt az erősségük. Eléggé vintage hangzása van, tehát az analóg minták eléggé eredetien szólalnak meg rajta. Ezt még az újabb Kurzweilek sem hozzák.
Adok hozzá egy SCSI-CD-ROM-ot, sok patchet, mintát + egy gyári analóg minta és patch gyűjteményt, mely tartalmazza a lényegesebb legendás analógszintik hangjait(Moog, Oberheim, ARP, Roland, Yamaha, Korg, Prophet hangjait. 16MB RAM van a hangszerben.
Állapot: A kaszni teljesen rendben, a hangerő potiról a műanyag hiányzik(ettől még használható), a kijelző háttérvilágítása már nem erős, a numerikus gombok közül néhány kontaktos, de ez a gombokkal és a tárcsával kiváltható. Egyébként is a tárcsa a logikus. Aki meg erre vágyik, úgyis rendbeteszi teljesen, mert sokáig nem lesz elavult hangszer.
Miért adom el? Mert mostanában a gitározás felé orientálódom. Éppen ezért talán még beszámítok és cserélek is: Gitárkombót legalább 60 és kb. max 100W-ig. Fender cuccok előnyben. Tranyós ill. csöves.  Epiphone Hummingbird, esetleg Takamine akusztikus gitár.



Jelenlegi ára: 120 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-26 22:56
. Kurzweil K2000 - Jelenlegi ára: 120 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése